Vergaderruimte huren

Een vergaderruimte huren kan per dagdeel in het Blushuis in Breda. Omdat veel bedrijven en instellingen van buiten het Blushuis behoefte hebben aan een inspirerende ruimte om in te vergaderen stelt het Blushuis 2 vergaderkamers beschikbaar om te huren. Vergaderruimten huren kan natuurlijk ook als u een workshop wilt geven aan een groep mensen. Meer weten? Neem contact op met de Blushuis manager.

Vergaderruimte huren in Breda

Wilt u een vergaderruimte huren in Breda? Stop met zoeken! Meet 1 en 2 bieden ruimte voor groepen van 8 tot 10 personen en zijn per dagdeel te huren. Aan alles is gedacht. De ruimte is gezellig ingericht, beschikt over een beamer, een flipover, tafels en comfortabele stoelen. Het is mogelijk gebruik te maken van de catering in de vergaderruimte. Zo kunt u vergaderen onder het genot van een goede kop koffie, thee of zelfs een volledige lunch.

Huren in het Blushuis

Waarom zou u vergaderruimte huren in het Blushuis? Omdat dit een uniek en inspirerend gebouw is! De oude brandweerkazerne doet dienst als bedrijfsverzamelgebouw voor creatieve en innovatieve bedrijven. Een vergaderruimte huren in het Blushuis verzekert u daarom van een creatieve omgeving.

Meer informatie

Een vergaderruimte huren in het Blushuis kost € 50,- voor een dagdeel (exclusief BTW). Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Lauren van Delicious Concepts. Ze is te bereiken op tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 06 41 00 84 33.