Vergaderruimte Breda

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Breda om te huren voor een dag of dagdeel? Bekijk dan nu de mogelijkheden van het Blushuis. Er zijn meerdere vergaderruimtes en u kunt gebruik maken van onze heerlijke koffiebar. Het Blushuis is een bedrijfsverzamelgebouw centraal gelegen aan de rand van het centrum van Breda. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. En er is altijd voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Vergaderruimte huren

Het Blushuis heeft de ruimte 'Brainworks' ter beschikking gesteld al vergaderruimte. Het is een ruimte waar groepen tot 13 mensen terecht kunnen. U kunt de vergaderruimte huren voor een dag of per dagdeel. Er is aan alles gedacht. De ruimte is gezellig en functioneel ingericht. Er staan comfortabele stoelen, tafels, een flipover en een beamer. U kunt gebruik maken van de catering van het Blushuis tijdens uw vergadering. Het is zelfs mogelijk te lunchen in The Canteen. 

Inspirerende vergaderruimte Breda

Het Blushuis is niet zomaar een bedrijfsverzamelgebouw maar het is bedoeld voor creatieve en innovatieve bedrijven. Hierdoor kunt u inspirerende vergaderruimte huren op een goed bereikbare locatie in Breda. Het Blushuis is gezellig ingericht en er hangt een jonge en creatieve sfeer. Tijdens een vergadering zorgt dit voor de meest creatieve ideeën en inspiratie. Vergaderruimte huren in het Blushuis maakt elke meeting tot een succes!

Meer weten?

U kunt al een vergaderruimte huren voor €50 per dagdeel (exclusief BTW). Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de manager van Delicious Concepts via telefoonnummer 06 41 00 84 33. Ze is bij voorkeur bereikbaar op weekdagen tussen 9 en 17 uur.