Small

Het Blushuis biedt kantoorruimtes voor creatieve bedrijven in de regio Breda. Er heerst verbondenheid in de gangen en in Canteen. Velen bedrijven werken samen aan klussen. Onder één dak samenwerken is immers het makkelijkste wat er is.

Kleine kantoorruimte huren

Je wilt een kleine kantoorruimte huren voor een klein team en je wilt iedereen een lekkere werkplek geven. Maar je wilt niet investeren in een eigen vergader- en/of presentatieruimte. 

Dan is het Blushuis de aangewezen plek voor je bedrijf. Daar heb je een effectieve en toch gezellige eigen kantoorruimte. Daar mag je gratis gebruik maken van vergaderruimten met prima presentatiemiddelen. Je mag de Canteen gebruiken voor ontvangst van relaties of een eigen event. Je zet zelf koffie op je kantoor en zet de kopjes in de vaatwasser op de gang. En voor de lekkerste cappuccino of een heerlijke lunch schuif je aan in de beste kantine van Nederland: Canteen.

Kantoorruimte 55 m²

Je unit is niet onder een systeemplafond verstopt, maar heeft een lekkere hoogte. Je huurt al vanaf 55 m² een unit met een eigen karakter. En als je groeit, stap je over naar een grotere ruimte in het Blushuis. Kleiner kan overigens ook, er zijn al kantoren vanaf 18 m²

Er is glasvezelkabel aangelegd en je hebt de keuze tussen snel en supersnel internet. Je naam staat keurig bij de ingang vermeldt. Je parkeert gratis op eigen terrein of in de directe omgeving. Elke morgen wordt de post voor je gesorteerd en als er een pakket wordt afgeleverd, wordt dat voor je aangenomen. Er staat een fiets voor je klaar als je even naar het centrum moet.

Je nieuwe kantoor biedt je alle kans op je te concentreren op je eigen business. Alles er om heen wordt voor je geregeld. Effectiviteit en gezelligheid gaan optimaal samen in het Blushuis!

Kom ook huren in Het Blushuis! Geïnteresseerd in wat het Blushuis jou kan bieden wat betreft kantoorruimte? Voor meer informatie over het concept en huren van een kantoorruimte in Het Blushuis in Breda neem contact op met: Manager Blushuis: tel. nr. 06 46 35 82 15.

Huren in Het Blushuis?