Over het Blushuis

Brandpunt voor creatieve industrie en technologie

Vroeger moest je hier uitkijken waar je liep. Elk moment kon er een brandweerwagen om de hoek komen. Nu is de oude brandweerkazerne onderdeel van de TripleO campus, een plek waar ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen hun krachten bundelen om de creatieve en technologische industrie in Breda een forse impuls te geven.

Op de groene campus met een parkachtige uitstraling is het Blushuis de centrale ontmoetingsplek, met verschillende gezamenlijke voorzieningen. Het gebouw is gerenoveerd en in het voorjaar van 2006 geopend. Het Blushuis biedt sindsdien aan 40 creatieve en innovatieve ondernemers onderdak.

De belangrijkste kwaliteit van dit bedrijfsverzamelgebouw is de mix van huurders: groot en klein, aanstormend talent en ervaren professionals op creatief en technologisch gebied.

Op het raakvlak van deze sectoren liggen interessante mogelijkheden. Dankzij de informele contacten ontstaat er al snel een groot netwerk. De bedrijven in het Blushuis profiteren ook zakelijk gezien van deze concentratie van knowhow, omdat de samenwerking er uiteindelijk voor zorgt dat opdrachtgevers beter bediend kunnen worden. Geïnteresseerd in wat het Blushuis jou kan bieden voor kantoorruimte? Op zoek naar flexibele huur? Bekijk hier meer informatie over kantoorruimte huren in Het Blushuis.  

Huren in Het Blushuis?