Large

Als karaktervol bedrijf wil je in een kantoorruimte in een pand vol karakter werken. Geen systeemplafond boven de hoofden van de mensen waar je creativiteit van verwacht, maar een huisvesting die elke dag dat je er bent verrast! Alleen zo blijven medewerkers loyaal. 

Het Blushuis in Breda brengt dat extra wat meestal in bedrijfsverzamelpanden ontbreekt: gezelligheid en sfeer, gemak en comfort. Als je binnenstapt valt de eigenzinnige uitstraling op. Canteen, de lekkerste kantine van Nederland, is een bruisend middelpunt voor medewerkers en relaties van allerlei creatieve ondernemingen. Het zonnige terras wordt bij een beetje weer benut voor een gezellige borrel. Elke huurder kan in overleg de Canteen gebruiken voor eigen events of presentaties. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de vergaderruimtes.

Kantoorruimte 100 m²   

Voor bedrijven die een kantoorruimte van meer dan 100 m² huren heeft het Blushuis extra spannende units tegen een aantrekkelijke prijs inclusief alle extra’s als genoemd, maar ook:

  • glasvezelnetwerk voor razendsnel internet;
  • vrij parkeren voor medewerkers en bezoekers;

Kies voor karakter en werk in het Blushuis onder één dak samen met andere creatieve bedrijven.

Kom eens langs in Het Blushuis! Geïnteresseerd in wat het Blushuis jou kan bieden wat betreft kantoorruimte? Voor meer informatie over het concept en huren van een kantoorruimte in Het Blushuis in Breda neem contact op met: Manager Blushuis: tel. nr. 06 46 35 82 15.

Huren in Het Blushuis?