Kantoorruimte huren Breda

Ondernemer in de creatieve en/of technologische industrie en wil je kantoorruimte huren? In Het Blushuis, gevestigd op de Triple O Campus in Breda, zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar. Het Blushuis is, met meer dan 30 creatieve en innovatieve bedrijven, hét verzamelpunt in Breda voor bedrijven uit de creatieve industrie. Bekijk direct onze beschikbare kantoorruimtes. Kleine kantoorruimte huren in Breda? We hebben zowel kleine als grote kantoorruimtes.

Kantoorruimte huren in Het Blushuis

Als huurder van kantoorruimte in het Blushuis in Breda heb je de vrijheid de ruimte geheel zelf in te richten. Elke kantoorunit heeft dus een eigen gezicht. De hoge plafonds zorgen letterlijk en figuurlijk voor veel lucht. Sommige units zijn uitgevoerd met een entresol of beslaan meerdere verdiepingen, anderen hebben veel glas of zijn bijvoorbeeld bereikbaar via een stalen loopbrug. Er zijn al bedrijfsruimtes vanaf 18m2, wat ideaal is voor starters of compacte bedrijven. Een kantoorruimte huren in Het Blushuis is flexibel zodat je makkelijk door kunt stromen naar een groter of kleiner kantoor.

Kantoorruimte huren Breda: waar moet je op letten?

Als je een kantoorruimte in Breda gaat huren zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Niet alleen het gebouw waarin je werkt is namelijk belangrijk. Ook de grootte van de unit en de bedrijven in de buurt zijn belangrijk. Ben je een beginnend bedrijf, dan wil je misschien een kleinere ruimte huren. Bedenk wel dat je, als het goed is, gaat groeien. Als de ruimte te klein wordt kan het lastig zijn om een nieuwe kantoorruimte te huren in Breda omdat de stad barst van de startende bedrijven. Gelukkig kun je in het Blushuis flexibel huren zodat je makkelijk door kunt stromen naar een groter of kleiner kantoor. Er zijn al bedrijfsruimtes vanaf 18m2, wat ideaal is voor starters of compacte bedrijven.

Verder is het belangrijk om erop te letten welke bedrijven er in de buurt zitten als je kantoorruimte wil huren in Breda. Bij het Blushuis hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dit bedrijfsverzamelgebouw is namelijk hét verzamelpunt voor bedrijven in de creatieve sector. Je werkt dus gegarandeerd met gelijkgestemden in een gebouw waar je mee samen kunt werken en kennis mee kunt delen.

Bedrijfsruimte huren Breda

Bedrijfsruimte huren in het Blushuis in Breda is bijzonder omdat het bedrijfsverzamelgebouw over veel karakteristieke ruimtes beschikt. Een voorbeeld hiervan is de entree waar de industriële uitstraling van de brandweerkazerne intact is gebleven en nog goed zichtbaar is. Dit is het visitekaartje van het gebouw en een prachtige eerste indruk voor elke bezoekende klant. Verder biedt het Blushuis in de vorm van een café-lunchroom en een terras een mooie plek om informeel bij te praten: zakelijk met een klant of de laatste nieuwtjes doornemen met een collega-huurder. De presentatieen vergaderruimtes zijn waardevolle extra gratis vierkante meters als je een professionele ontvangst wilt verzorgen, maar dit gescheiden wilt houden van je bedrijfsruimte.

Bedrijfsklimaat 

Breda is een aantrekkelijke stad voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte. Mede door de gunstige centrale ligging in de Benelux vestigen veel grote en kleine bedrijven zich in Breda. De economische situatie en het bedrijfsklimaat van de Gemeente Breda wordt jaarlijks onderzocht. Op de website van Gemeente Breda vind je een samenvatting van de economische situatie in de ‘Economische Barometer’. Voor vragen kun je via 14 076 direct contact opnemen met de afdeling economische zaken van Gemeente Breda.

Verschil tussen bedrijventerrein en kantoorruimte in Het Blushuis

In Breda zijn meerdere bedrijventerreinen gevestigd. Als zelfstandig opererende uitvoeringsorganisatie van de Gemeente Breda is de Bredase Investerings Maatschappij NV (BrIM Breda) verantwoordelijk voor de uitgifte van de bedrijventerreinen in Breda. De Triple O Campus is een plek waar veel bedrijven in dezelfde of soortgelijke branches bij elkaar gevestigd zijn, maar maakt geen onderdeel uit van een standaard bedrijventerrein. De Triple O Campus, waar Het Blushuis als middelpunt fungeert, is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Een diversiteit aan professionals uit de creatieve en technologische branche heeft kantoorruimte op deze plek in Breda en werkt hier met elkaar samen. Het grand cafe ‘Canteen’, de vergaderruimtes en gezamenlijke buitenruimte dragen allemaal bij aan de onderlinge samenwerking.

Meer informatie over kantoorruimte in Het Blushuis in Breda?

Voor meer informatie over het concept en huren van een kantoorruimte in Het Blushuis in Breda neem contact op met: Manager Blushuis: tel. nr. 06 150 122 12