Huur informatie

Kantoorruimte huren in Breda

Wil je een kantoorruimte huren in Breda? In Het Blushuis in Breda heb je een ruime keuze aan kantoorruimtes. Er zijn al bedrijfsruimtes vanaf 18m², wat ideaal is voor starters of kleine bedrijven. Daarnaast zijn er grotere kantoren met een oppervlakte tot wel 400m². Het Blushuis hanteert een flexibel concept: er is ruimte om door te groeien en te verhuizen naar een groter kantoor of naar een kleinere unit.

Richt je kantoor zelf in

Naast de keuze uit verschillende oppervlaktes, heeft Het Blushuis ook bijzondere units met entresols, kantoren over 2 verdiepingen, ruimtes met hoge plafonds en andere karakteristieke kenmerken. Ga je kantoorruimte huren in het Blushuis in Breda? Je hebt als huurder de vrijheid om de ruimte geheel zelf in te richten. Elke kantoorunit krijgt daardoor een eigen gezicht. Wil je een kantoorruimte huren in het Blushuis? Neem dan contact op met de Blushuis manager. 

Mix van huurders in het Blushuis

De belangrijkste kwaliteit van Het Blushuis is de mix van ondernemers die een kantoorruimte huren in het Blushuis: groot en klein, aanstormend talent en ervaren professionals op creatief en technologisch gebied. Op het raakvlak tussen deze bedrijven liggen interessante mogelijkheden. Dankzij de informele contacten ontstaat er al snel een groot netwerk. De bedrijven in het Blushuis profiteren ook zakelijk gezien van deze verzameling van knowhow, omdat allerlei spontane samenwerkingen er uiteindelijk voor zorgen dat een opdrachtgever voor de éne Blushuizer ook klant wordt bij de ander. Een bedrijfsruimte huren in het Blushuis heeft daarom zo z'n voordelen!

Kantoorruimte huren in Het Blushuis

    Er zijn een aantal voordelen aan huren in het Blushuis:

  • Professionele faciliteiten en uitstraling
  • Mix van huurders in het Blushuis
  • Kantoorruimte vanaf 18m² tot wel 400m²
  • Unieke industriële uitstraling van het pand
  • Gezamenlijk gebruik van vergader- en presentatiefaciliteiten
  • The Canteen met uitstekende lunchkaart
  • Uitstekend bereikbaar
  • Gratis parkeren

Interesse in een kantoor in Het Blushuis?

Een kantoorruimte huren kan al vanaf 18 m². Geïnteresseerd in wat het Blushuis jou kan bieden wat betreft kantoorruimte? Voor meer informatie over het concept en huren van een bedrijfsruimte in Het Blushuis in Breda neem contact op met de commercieel manager via 06 46 35 82 15.

Huren in Het Blushuis?