Extra small

Je eigen kantoorruimte en toch niet alleen! In het Blushuis werk je het ene moment in alle rust in jouw unit en het andere moment zit je te brainstormen met je buren. Het Blushuis is geen gewoon kantoorgebouw. Het is de hotspot voor creatieve ondernemers in Breda en wijde omgeving. Je zit meteen in een netwerk van specialisten. Je ontmoet elkaar in Canteen, de lekkerste kantine van Nederland. Je hoort elkaar op de events, die in het hart van de ‘Triple O Campus’ worden georganiseerd. Je helpt elkaar aan of met een klus. Of je zit gewoon lekker koffie te drinken op het zonnigste terras dat je bij je kantoor kunt wensen.

Kleine kantoorruimte huren

Als je een kleine onderneming hebt dan wil je natuurlijk het liefste een kleine kantoorruimte huren die tegelijkertijd ook inspirerend is. Je eigen werkplek is niet onder een systeemplafond verstopt, maar heeft een lekkere hoogte. Je huurt al vanaf 18 m² een unit met een eigen karakter. En als je groeit, stap je over naar een grotere ruimte in het Blushuis. 

Buiten het exclusieve gebruik van je eigen kantoorunit maak je gratis gebruik van de vergaderruimten of zelfs van de hele Canteen voor je eigen event. Er is glasvezelkabel aangelegd en je hebt de keuze tussen snel en supersnel internet. Je naam staat keurig bij de ingang vermeldt. Je parkeert gratis op eigen terrein of in de directe omgeving. Lekker makkelijk een vaatwasser op de gang. Elke morgen wordt de post voor je gesorteerd. En er staat een fiets voor je klaar als je even naar het centrum moet. In zo’n geval is een kantoor geen ballast, maar een verrijking van je werkende leven. We zien je graag in het Blushuis!

Kantoorruimte voor starters en kleine bedrijven

Deze extra small kantoorruimte is geschikt voor starters en kleine bedrijven. 

Kantoor huren in Het Blushuis? Geïnteresseerd in wat het Blushuis jou kan bieden wat betreft kantoorruimte? Voor meer informatie over het concept en huren van een kantoorruimte in Het Blushuis in Breda neem contact op met: Manager Blushuis: tel. nr. 06 46 35 82 15.

Huren in Het Blushuis?