Diensten / Faciliteiten bedrijven in Breda

Creatieve diensten en faciliteiten in Breda

Niet op zoek naar een webbouwer, videomaker of andere creatieveling maar wel op zoek naar andere ondersteuning voor uw bedrijf? Ook dan bent u bij het Blushuis in Breda aan het juiste adres. Hier zijn verschillende bedrijven met een creatieve inslag gevestigd, bijvoorbeeld; een technisch producent, een project management bureau en een handelsorganisatie. Het Blushuis in Breda is een gebouw met verschillende units waarin allerlei creatieve bedrijven werkzaam zijn. Zo ook het bedrijf waarnaar u op zoek bent. Kom gerust eens langs in het Blushuis in Breda!

Bedrijven in het Blushuis

Het Blushuis heeft verschillende bedrijven in huis die u kunnen helpen met begeleiding van allerlei zaken, ondersteuning op het gebied van marketing en accountmanagement, coaching en bij de ontwikkelen van allerlei concepten. Vind de hulp die uw bedrijf nodig heeft op verschillende gebieden, bijvoorbeeld reclamebureaus of adviesbureaus. Van procesbegeleiders bij HR management tot ontwikkeling, verkoop en distributie van consumentengoederen. Een bedrijf in het Blushuis te Breda heeft een streepje voor op haar concurrentie omdat dit bedrijf wordt omringd door creatieve bedrijven. Er is veel interactie tussen de verschillende bedrijven. Kantoorruimte in Breda Bent u zelf op zoek voor een nieuwe, inspirerende werkomgeving in hartje Breda? Als u een kantoorruimte in Breda wilt huren op een fantastische locatie, kom dan zelf een kijkje nemen in het Blushuis. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Kies voor een bedrijfsverzamelgebouw met veel creatieve bedrijven en leer tijdens een informele lunch in The Canteen andere professionals kennen. Voordelen van het Blushuis:

  • Professionele faciliteiten en uitstraling
  • Kantoorruimte vanaf 18m² tot 400m²
  • Gezamenlijk gebruik van vergader- en presentatiefaciliteiten
  • The Canteen met smakelijke lunchkaart
  • Uitstekend bereikbaar
  • Gratis parkeren
Voor meer informatie over het concept en huren van een kantoorruimte in het Blushuis in Breda neemt u contact op met: Angele Henselmans, Manager Blushuis: telefoon nummer 06 15 012 212.Terug naar overzicht bedrijven Blushuis.