Techmarq

Techmarq

Klanten Bereiken, Raken, laten Beleven en Betrekken… De ultieme succesfactoren voor ieder bedrijf: online en offline!  En dit is waar Techmarq haar klanten in ondersteunt. Met ruim 20 jaar ervaring in (online) Marketing,  communicatie en ICT, biedt Techmarq alle facetten van professioneel advies, concept ontwikkeling tot uitvoering van Interactieve Rich Media, Apps en Web-, Mobi- sites.

Identiteit
Met een ervaren team van internationale specialisten (India/VS) en locale ontwerpers, ontwikkelen wij unieke , gebruiksvriendelijke software  applicaties die de interactie met uw klant vergroten en de omzet zal doen stijgen. Onze bijzondere kracht is dat we verstand hebben van de materie, diepte bieden in de techniek (CSS/PHP/Java/Flash/Flex/.NET) en snel kunnen schakelen met onze ervaren offshore teams dat resulteert in betaalbare, mooie en onderscheidende oplossingen.

Missie
Het bedenken en ontwikkelen van mooie en eenvoudige oplossingen voor complexe problemen is onze grootste passie. Wij staan klaar om elke maatwerk oplossingen te bieden.

Klanten
Siemens, Bosch, BCC, Atag, Peter Langhout Reizen, Cordeo, Colorscan, Penthion, IMME

/ /