Platform P

Platform P

Platform P houdt zich bezig met aansturing, projectmanagement, communicatie en logistieke afhandeling van drukwerkopdrachten. Juist deze activiteiten worden steeds belangrijker voor succesvolle drukwerkopdrachten. Het is geen kunst meer om de persen te laten draaien. Het is wel een kunst om alles wat daarvoor en daarna gebeurt in goede banen te leiden. Echt meedenken, creatieve oplossingen zoeken, anticiperen, adviseren en coördineren.
Wij werken volgens het Performance Model. Hierin komen drie aandachtspunten bij elkaar die als communicerende vaten op elkaar inwerken, het zijn: Prijs, Kwaliteit en Snelheid. Scoren op één van deze pijlers is eenvoudig, op alle drie is andere koek. Door onze brede kennis van de markt kunnen we elke opdracht superscherp inkopen. Door dit te doen bij de grafische specialist die het best past bij de opdracht, gaat dit niet ten koste van kwaliteit. Zeker niet omdat we zelf met een kritische blik bij de drukpers staan.


Door te weten bij wie je wanneer moet zijn kunnen we zaken versnellen. We springen in waar een gaatje is, wijken uit of trekken een klus uit elkaar in deelopdrachten voor specialisten. Er is heel veel mogelijk. Wat u ook wilt! Dat is onze vierde aandachtspunt: de Plus.

  

/ /