Huurder Sport76 groeit hardst in Groei Ondernemers Challenge Breda

Sport76 uit Blushuis wint Groei Ondernemers Challenge

Huurder Sport76 groeide het hardst van allemaal tijdens de Groei Ondernemers Challenge , een programma waarin tien ondernemers de afgelopen maanden begeleid zijn bij de groei van hun bedrijf. De challenge bestond uit assessments, trainingen, coaching en intervisie. De pilot draaide in Breda.

Het bedrijf dat het hardst is gegroeid, is Sportmarketingbureau Sport76 van Mike van Velzen. Hij heeft 21 mensen aan het werk geholpen en zijn omzet is met 242 procent gegroeid. De winnaar krijgt een trofee en een bedrag van duizend euro dat door de ondernemers zelf is ingelegd.

Het Blushuis feliciteert Sport76 van harte!

Ingezonden door Anoniem op 29 juni, 2017 - 11:30 Deel via