Het Blushuis wordt onderdeel van de Kadans Triple O Campus.

Kadans Triple O Campus.

Kadans Science Partner is in diverse universiteitssteden en op campussen als partner betrokken bij het creëren van innovatieve ecosystemen, waarbij de focus van Kadans ligt op de huisvestingscomponent. Kadans draagt samen met haar partner bij aan het faciliteren van innovatie, creativiteit, ondernemerschap en netwerken om zo samenwerkingen met kennisinstellingen en tussen bedrijven onderling te verbeteren. Succesvolle voorbeelden daarvan zijn Plus Ultra op Wageningen Campus en Gebouw A en Gebouw M op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Novio Tech Campus is inmiddels uitgegroeid tot een landingsplaats waar bedrijven en kennisinstellingen samenwerken aan ideeën, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van high tech, health en life sciences. Meer dan 45 partijen maken gebruik van een totaal pakket aan diensten, specifieke en unieke werkruimten, faciliteiten en toegang tot een waardevol netwerk voor coaching, advies en financiering. Kadans noemt dit de ‘smartware’ die, samen met de fysieke huisvesting, opgaat in een flexibele huisvestingsoplossing.

 In Breda is het Blushuis, na eerder dit jaar eigenaar te zijn geworden van het Pakhuis en het AV-Huis, het derde gebouw dat in eigendom komt van Kadans op de TripleO Campus. Kadans is ook op de TripleO Campus de samenwerking aan het zoeken met de stakeholders (gemeente, kennisinstellingen, huurders etc.) om door te groeien tot een creatieve campus waarbij de huurders van elkaar kunnen profiteren en elkaar versterken om zodoende het ‘slapende’ ecosysteem van de campus alsmede de stad Breda een boost te geven. 

 

Ingezonden door Anoniem op 1 mei, 2017 - 16:11 Deel via