Video over het Blushuis

Een prachtige video over de sfeer en de pluspunten van het Blushuis werd gemaakt door Maurits Roos van Insight Productions.

Wat heerlijk toch dat je als Blushuis Management voor zoveel zaken perfect in je eigen Blushuis terecht kan. Zoals Maurits de video maakte, drukt PlatformP onze kaarten bij de ingang die weer ontworpen worden door Studio Maaike Klijn, maakte atelier2 architecten de tekening van onze nieuwe units, adviseerde SoPhi over inrichting, bracht ProductionWorld onze parkeerterreinen in kaart, doet Think Online onze SEO, etc. 

Ook onderling weten Blushuis-bedrijven elkaar te verrijken met opdrachten en samenwerkingen. Echt, het Blushuis is een onwijs leuke plek om te werken. Zelf een kantoorruimte huren? Neem contact met ons op.

See video
Ingezonden door Anoniem op 22 maart, 2016 - 14:37 Deel via